PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Bila Ingat waktu Sekolah

korang tahu apa makna SCHOOL??

Ini la yang berlaku
 awal persekolahan..tettt.. tengah tengah persekolahan..

lebih teruk lagi lepas cuti yang panjang asyik bersama internet

dan paling mendukacitakan,bila kita malas belajar masa sekolah dahulu


Jawapannya:
Seven Crappy Hours Of Our Lives
haha

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

16 bicara cinta:

miszfyeza said...

hehe .. sekolah tiap2 hari mc tu je xD

widiea azira said...

belajarlah dari dalam perut hingga ke liang lahat. .org2 ramai kata bia tua dgn study jgn tua dgn tutttttttt. .

Rapunzel Cikilolo said...

hahaha, bile eja school jadi sh-cool dah cool habees da :)

dear yayah said...

tp zmn skola pling best!

Original CikTeddy said...

lega dh hbis zman skolah..wee~

..cik gugu.. said...

hahah sengal!

meisnani said...

haaa finally baru leyh komen ^^

hee law sy tiap2 kali nk g sekolah, ibu mesti pkse bwk ckodok pisang yg dye goreng tu.. kdg2 smpai balut ngan tisu... ahahha kene pkse tiap2 ari mse skolah rendah dulu.. ahaha

kim heeruul said...

kalau sekolah pagi gua memey tak sempat nak bfast..

PutryAin said...

time sekolh liat sangt nk bngun..

Teenager Housemaid said...

haha..
selamat bersekolah kepada adik2 yg bersekolah..

Hati Hensem said...

baiklah,saya dah habis skola pun abg PM. rindu gila kt sekolahh T___T

Nisa Greennnpanda said...

suke je gi skool time dlu2.. ngehehe.. ^_^

Nizam said...

bila zaman sekolah dulu rasa nak jadi orang dewasa kononnya best...bila dah dewasa rasa rindu lak nak jadi macam zaman sekolah dulu kan...

saya cello191 said...

penat blaja...
tp tak blaja,bosan plak~~~~

^^

Diyana Ali said...

nak sekolah balik :)hmmm

anamizu kaito said...

SCHOOL.. back to school yeyy~ hehe






luv,
cik ana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD