PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Dunia 2011 & 2012

Aktiviti ke 7 bermula, PM nak join sebelum PM bakal meninggalkan dunia blogging untuk beberapa hari.haha






haha 2012?nasib baik ada satu gambar.. jom kita tengok sikit


2011
olo..muka suci je awal tahun 2011
peh..tak tergoda ngan renunganku?

ini bedak tuan! #ayat ajis 





2012?


hahaha.. Apa bezanya? PM makin KACAK kot.haha

Ps ada tak orang nak ngorat PM ni.haha

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

23 bicara cinta:

reenapple said...

ada-ada... izinkan saya untuk mengorat tuan hamba.. keh keh

ayiel said...

alaa, baru nak mengorat tapi orang atas ni dah cop pulak hehehe

Nerdy Zuera said...

Wahh.. menang dengan undi kan, PM mesti boleh menang.

era kecik said...

hehe.. nampak cam matang sket.. muka mula-mula tu nampak cam budak je. muka pada taon 2012 nampak matang je. aik, betul ke?

> hehe .

Diyana Ali said...

baru snap ke pm ? hehe

AiRul said...

PM! comellahh! haha

PutryAin said...

alololo kacak n comel la pm ni

fiQ'Ra said...

makin lama, makin kacak.. hik3.. :)

Afiq Angah said...

awal tahun da makan burger...

mohdhazlan Dreadlock said...

slm thn baru :)

kim heeruul said...

badan lu dh turun sikit..=)

Miss Purple Ungu said...

comel sgt muka PM ngan tepung tu hehehe :)

Original CikTeddy said...

ya Allah,jauhilah aku drpd godaan si Faizal ni..^_^

anamizu kaito said...

"ini bedak tuan" kehkehkeh =P







luv,
cik ana

..cik gugu.. said...

dpt tgk pic yg last je.. yg len taleh loading.. *slh clcom -.-

Nisa Greennnpanda said...

muke Pm dh kurg tembam le..
ape tips? sy pun nk kurus gak nie..huhu~..

wan niahix said...

mmg makin tampan kot PM... ^_^

terbaek... ^_^

Atika Shahira said...

woww ! Muke bang PM Macam James Bond lah~ Haha xP Btw , Good Luck :D Bang PM terbaek xD

nuha zahari said...

perghh! hantuuu! hihi. kidding ^^

:DD

CikNuwairah said...

cute3..good luck family fiq'ra..:)

zahidahwahid said...

transformation giler...dari comel jadi macho...
http://www.zahidahwahid.com/2012/01/4904/

::CIK LYNN:: said...

eerrr..tkotnya tgk pic bedak 2...hehe
gdluck...=)

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/01/dunia-2011-2012.html

Faqihah Husni said...

Singgah dalam Segmen yang sama ;) Tak banyak sangat beza :D

http://faqihahhusni.blogspot.com/2012/01/dunia-2011-2012-by-gf.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD