PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Sahabat Blogger Bikin Panas


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

Saat saya menulis entri ni saya sudah menjadi member untuk Sahabat Blogger (SB) selama dua.......hari!




apa yang bikin saya panas?? Ni bukan panas hangin,ni panas hot sebb telatah diorang yang pelbagai ,seronok giler bile join sini..apa yang saya buat law on9 mesti akan terus bukak page group ni..nak tengok apa ce cite,ce cite terbaru...

member2 SB ni pon tak sombong,layan jer even saya ni newbie kat situ,ada yang bagi pendapat,ada bagi tips.ish seronok la nk cakap..hehe..

Admin pon sempoi jer...takde ar strict sangat..enjoy jer dapat balas2 komen ni..kadang2 rasa takut tu ada gak,takut apa??takut kena remove..hehe..

SAHABAT BLOGGER memng best... saya suka la join group ni... tapi masalah satu jer..cepat jer post ke bawah..haha..kena jadi challengger ni ,law ikut strategi follower atau nicher tak mampu ar nak lawan diorang..

yang terakhir harap group ni kekal~best dapat kawan ngan korang semua...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

20 bicara cinta:

MaiRa QuEeN said...

wah...maira pon ske kawan dgan awak..
awak blog nie cantek..nk jgak..

F A I Z said...

jom tuka blog..hehe... simple aje..template pon amik pyzam jer..xbuat sendiri..:)

saiful@SESTRONOVA said...

best blog awak... sudah follow anda.. boleh singgah blog saya nanti.. :-)

F A I Z said...

terima kasih saiful... nanti sy singgah..:)

Azlan The Type Writer said...

seronok teman nyembang dengan bro Faiz

fAriErAhAsAnZ said...

btol2 . . un9 jea trus bukak SB.!! hwa3 . .
gelak ta hengat pea ble lepak SB ..
wakakakaakaaa . .
**gelak besa penangan SB.!! hwa3 . .

F A I Z said...

azlan pon apa kurang nye...support membe2..:)

F A I Z said...

fariera yup2 on9 mesti noti SB jer yang banyak..itu yang didamba..haha

En iLham said...

wah
bagus2..cepat meningkat naik..semoga berjaya dalam arena blogging ni yer

Syarifah Maryam Salsabila said...

singgah sini..follow u..follow back ya :)

Syafiq Rosli said...

steady2

Eyda Syahida said...

SB terbaek...!!! ;)

F A I Z said...

syarifah..ok saya akan follow
syafiq SB terbaik
eyda SB da best ar

nuanza said...

hahahha...
mmg panas!

yad'z said...

olla..ollaa.. hello ade orang tak... Sahabat blogger bagi kunujungan hormat.. ehehehe... saya nak kawan ngan awak gak.. =)

hafiz hafizol said...

kih3.. saya pun newbie kat sana kan bro?? hehehehe... selamat menggila ngan diorang yer haha...

F A I Z said...

nuanza yer lebih panas dari biasa..

noorfatahiah hello ada org ni...saya pon suka kawan awak..eh silap..suka kawan ngan awak..:)

hafiz yer mmg ngah gila2 kat sana tp best

TheSyafiq Mokhtar said...

ramainye newbie kat sini..same le kite..haha

F A I Z said...

newbie??hehe..ramai ke cam saya sorang jer

F A I Z said...

en Ilham..harap2 bgitu la..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD