PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Khas Untuk Brader Azfar Roslan


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

Entri kali ni Pendamba nak ucapkan sekalung eh cukup ker..beribu riban tahniah pada seorang sahabat Pendamba yang bakal melngsungkan majlis walimatuurus pada 2 mei 2011 ni..

disebabkan jarak yang agak jauh jadi pendamba tak dapat attend la majlis tu.nak pos adiah kn posmen curik lak... so pendamba buat entri khas ni untuk dia...

pendamba ,sapa brader Azfar  ni?? ok2 meh sini pendamba tunjuk header blog dia..

klik untuk terjah

Sekali Lagi pendamba nak ucapkan TAHNIAH buat brader Azfar dan pasangan.. semoga kekal hingga ke akhir hayat
takpe la ea wish awal2..hehe

p/s: pendamba bila lagi..wahaha... 

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

12 bicara cinta:

Ujang9897 said...

hehe..tQ bro

F A I Z said...

wlcome..itu j mampu..:)..

Bella Bell said...

insyaALLAH xlama lagi tu..hehheheh~~

saidatul noor farhana said...

iA..semua akn jadi kenyataan nnt...asal kn berusha...BW dkt cni..slmt knl..:)

Nabila Huda said...

x lama dah tu.. nanti2 kawin la tu..hehe.. salam kenal dari blog ujang

mynameismy said...

hello faiz. dtg dr belog ujang..;)

F A I Z said...

bella> harap2 bgitu..terima kasih
saidatul>yer usaha itu penting..slmt kenal
nabila>salam kenal..hehe..xsabar ni..haha
mynameisme>hello...

aizamia3 said...

tahniah.. meramaikan lagi alam maya.. singgah kat sini dari blog dak Ujang.. ;)

BRO_MONDAY said...

faiz : perghhh!!! ujang kentut kuat dapat special entry...ai suka sangat²...ye lah, berkawan di alam maya ni bagus wooo, x semestinya hanya perlu berkawan di alam nyata...ai pun ramai kawan² dalam on9, kawan forum pun ramai...bila dah lepak sama² baru kenal 1 sama lain,,, ai insyaAllah akan hadir kenduri kawen ujang ni...kat Bangi je pun...dekat...ai duduk Putrajaya!!! ('',)

F A I Z said...

aizamia3>yer meramaikan..manambahkan komuniti/
bro-moday>law gitu saya wakilkan bro je la pi kenduri..saya ni jauh no..

BRO_MONDAY said...

faiz : ok je...('',)

F A I Z said...

bro>:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD