PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

IKLAN PERCUMA Untuk Blog ANDA


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Iklan Percuma untuk blog anda??waw... menarik ni boleh promote blog pendamba yang tak seberapa ni...sapa buat ni pendamba...haih buat tanyer..brader hencem keyrull ar...



kenapa brader hencem Keyrull ni patut pilih pendamba...

Sebenarnya nak dikatakan pendamba ni pembaca setia blog kayif tidak la... sebab pendamba masih baru..tapi ternyata Keyrull bagi peluan untuk pendamba join contest ni...wah sangat berbesar hati... pendamba minat cara penulisan keyrull ni sempoi...kadang nak jer copy  paste entri dia kat blog pendamba ..tapi pendamba tahu sebagai newbie tak bagus kalau kita buat macam tu

pendamba ni blogger baru masih baru belum mencecah 3minggu saat pendamba join contest Keyrull ni.. Jadi pendamba nak gunakan peluang ni untuk memperkenalkan blog pendamba pada bloggers lain terutama yang da popular cam blog Kayif.com ni...

Bagi Pendamba peluang cam ni tak kan ada untuk kedua kali nya ..jadi pendamba bersungguh nak terpilih menjadi 4 calon pilihan Keyrull..

Harapan pendamba agar Keyrull terbuka hati unutk menerima blog pendamba..tapi adat pertandingan menang kalah itu sudah biasa...kita bersaing cara sihat..no rasuah ok..hehe.. apa apa pon trafik blog kayif.com nampat memang mantap..pendamba nak la blog ni diiklankan kat cana..siyes...

yeah hidup pendambamawar.blogspot..hidup kayif.com!
sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

2 bicara cinta:

KyêrulL said...

hehehehe.. terima kasih sbb join :D insyallah yg terbaik akan dipilih

F A I Z said...

sama2...mesti join brader hncem yang buat..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD