PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Contest Gambar Desktop Lappy


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Pendamba join contest lagi..yeah..kali ini contest gambar desktop lappy yang dianjurkan oleh pemilik blog akudanchenta..

contest ni pendamba rasa sangat menarik,yer la daripada wallpaper kt desktop pon orang da tahu sifat kita,minat kita macam mana ye tak ?jadi pendamba dengan berbesar hati join contest ni..



Itu dia header tuan penganjur..amacam comei tak...ah jangan cakap banyak..mulakan pertandingan...

Untuk pengetahuan wallpaper ni saya da guna sejak 2010.. walaupon lappy da kena format tetapi pendamba masih guna wallpaper ni...kenapa?special sangat ker?gambar sapa la agaknya tu? ops..bukan gambar awek yer... sebenarnya gambar salah sebuah band KPOP iaitu CN BLUE .. Pendamba memang hantu KPOP tapi CN BLUE antara band terawal yang membuatkan pendamba minat pada music KPOP terutamanya lagu debut diorang IM LONER..

ok pendamba tunjukkan desktop pendamba dlu


ni la gambar desktop pendammba..takde apa apa pon kat desktop sebab semua shortcut da diasingkan masuk dalm 'fence' tertentu.. itu je la pendamba nak cerita...apa apa pon CN BLUE di hati... KPOP SARANGHAE

Sahabat yang pendamba nak tag ialah...



Sekian.. annyonghi kaseyo 

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

6 bicara cinta:

bersama kak Es said...

waaa..dah kena tag pepagi nih :P

nak tgk gambar lappy ...waduh kenape sih?
Ok je tak de gambar dedah aurat pun.
nnti Kak Es wat entry okesss

F A I Z said...

rezeki la tu kak es..hehe..

..gugu.. said...

waaaaaaaaaa smartnye~~

tq join ye ;p

F A I Z said...

yer sama2...malu ar da kantoi lak mnat kpop

TheSyafiq Mokhtar said...

salah eja tu pendamba.. bukan "K" tapi "Q" hehe

F A I Z said...

owh jap nak btulkan..:)..maaf

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD