PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Pendamba mawar menyunting Mawarku wada

 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

" Mengapa 'si Dia' sooooooo sweet "
contest 

Untuk Pertama kali nya saya join contest yang dianjurkan oleh sahabat saya Mawarku wada.. hati bgitu gembira untuk join ni... ok kita lihat siapa yang mnjadi pilihan hati saya..jeng..jeng..jeng...




seseorang yang saya cintai sepenuh hati....
MAMA SAYA 

Kenapa dia bgitu soooo sweet?? kenapa tak pilih kawan perempuan...??

first , dia seorang yang begitu memahami diri saya..saat saya kesusahan walaupan saya berada di perantauan dulu,dia insan pertama yang menalefon saya walaupon saya tak pernah memberitahu kesusahan saya padanya... bagi saya naluri seorang ibu memang terbaik..

yang kedua, mama saya sweet cebab walaupon saya da besar panjang,da dewasa,tapi dia masih layan saya seperti kanak yang baru tadika.. dengan gurau senda ,hilai tawa mmg sangat sweet ketika bergurau dengan mama saya

ketiga, bagi saya dia seorang yang sweet kerana dia tak jemu melayan kenakalan saya ni.. kadang2 saya panggil ngan pgilan Ommoni ,dia hanya senyum dan mngiyakan je..xmarahkan saya sebb paggil cam tu..die mmang sweet sangt memahami apa yang ada dalam diri saya

keempat, mama saya ni suka memasak..dan saya la yang memberi resepi..walaupon kadang2 mengarut gak apa yang saya minta tapi mama saya tetap cuba buat dan tunaikan apa saya nak...tak pernah menolak apa sahaja kemahuan saya...

kelima yang terakhir.. kenapa mama saya sweet?? selama dia khwin dengan abah..saya tak pernah tengok mama saya buat endah tak endah...ketika kuar jalan2 diorang macam baru khwin jlan pegang2 tngan..susa taw nak dapat parents cam tu bila anak da besar...

itu saja mengenai 'si dia yang soooooooooooo sweet bagi saya..dia lah ibu saya,dia la guru saya,dan dialah teman saya untuk selamanya.... siapa MAMA saya ni...ini la gambarnya



mama kesayangan saya Puan Kamariah








sekian saja dari PendambaMawar..apa2 pon mama saya tetap tebaek dan sooooooooo sweet di hati saya

rakan2 yang saya cayunk

Brader hencem yang saya kenal masa mula2 masuk Sahabat Blogger

sis yang sentiasa ada layan saya di Sahabat Blogger

dan brader yang selalu like post saya di Sahabat Blogger


Ketiga2 memang sangat sweet  

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

3 bicara cinta:

KyêrulL said...

HUhuhu.. thanks tag.. GooD Luck..

macam best jer contest niE.. nak kena join niE.. :D

F A I Z said...

ala brader kyerull xyah join ..nanti menang plak..hahaha..*jhat tol saya...:)

I do I need Iman said...

eh eh . nape xbg kyerull join pulak. sorry buat kali ketige pedmmba. lmbt tgk.
dah tgk. nice ;) ur parents romantic gler. jelous!. n goodluck ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD