PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Do Re Mi Fa Sol La Si Do

 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




















Hangpa Peminat korea?? Tentu anda kenal Hero dia kan?? Jang Geun Seuk.. ish Pendambamawar sapa plak Jang geun seuk tak kenai aih.. ala dia la Hwang Tae Kyung dalam cerita You're Beautiful tu. Suda2 saya tak nak cerita pasal hero dia saya nak cerita sikit sal movie ni..

Movie ni dikuarkan pada tahun 2008 jalan cerita nya diadaptasi dari sebuah novel online bertajuk Guiyeoni, Sapa yang berminat tentang cita cinta saya syorkan hangpa menonton cita ni..

movie ni mengisahkan tentang cinta tiga segi.. saya taknak cita lebih2 nanti hangpa tak tengok plak...hehe.. movie berunsurkan romantik+komedi+sedih2 ckit..

apa2 pun saya bagi 4.5 bintang kat movie ni.... sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

3 bicara cinta:

missMARSHMALLOW said...

wah...suka korea gak ea?? :)

F A I Z said...

yer...korean maniac..hihi..ni baru nk start post tentang KPOP

RinsyaRyc said...

aku suka lagu dia... huhuhu...

aku hafal lagi tu...


http://bulatmata.blogspot.com/2011/09/pelawat-dari-korea.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD