PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Blog pendamba ke klinik


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

pendamba pergi klinik blog tadi ye la ckup masa nak kena timbang la blog ni berat nya berapa kan..

ni la klinik nya


kat citu anda kena bagi Id la..senang doktor nak check..

sekejap jer da kuar result..dan untuk blog pendamba ni..

ni la resultnya

pendamba ni kurang cikit term term medic blog ni..ada sapa2 ley tolong terangkan..serius ke tak sakit blog pendamba ni..doktor tak terang plak tadi..

sekian


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

6 bicara cinta:

akutetapaku.com said...

singgah dan pollow anda ke 90

F A I Z said...

yer akan buat kunnjung balas..

cik najihah said...

biasenye kalau loading <100 kb baru dikire ringan..
agak berat loading.. btw just share information je :)

F A I Z said...

owh cm tu..tp xmasalh sgt kn.. sebab load tyme die cm kjap jer..:)

cik najihah said...

load time depends pade kelajuan internet kot..
tapi kalau berat sangat susah pulak nak bace huhu

F A I Z said...

hehe..btul kot..tapi bila timbang ag skali xsma lak..haih,..entah la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD