PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Arahan


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته  

Pada entri yang lepas saya da buat review tentang filem Do Re Mi Fa Sol La Si Do , la ni saya nak review sikit pada sebuah movie KPOP yang diterbitkan pada tahun 2004.. tajuk movie ni adalah ARAHAN. 

Saya ada sediakan trailer untuk movie ni...


Amacam?? gempak tak?? movie ni berusurkan seni mempertahankan diri tapi ada unsur komedi..Jadi sesiapa yang menonton movie ni memang tak kan bosan oleh plot cerita yang menarik.. law movie tak best diorang tak kan dapat kumpul jualan sebanyak 2million untuk tayangan domestik sahaja..

pada permulaan movie ni mengisahkan seorang polis yang jujur,kelam kabut cuba mengejar seorang prompak dan pada masa sama seorang perempuan juga mengejar perompak yang sama ..satu kemalangan yang tak disengajakan oleh prempuan tersebut menyebabkan polis tersebut menjadi seorang yang kuat...ops! itu saja yer review nye..nanti hangpa tak tengok plak..

hero dan heroin movie ni..


Ryu Seung Beom

Yoon So-Yi

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

0 bicara cinta:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD