PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Fantastic Friday Mawar 8

Hai pembaca blog PM , PM agak bizi untuk mengupdate blog  kerana PM sedang melakukan pengubahsuaian dalam bilik PM jadi PM tak dapat nak buat lawatan balas komen komen dari anda. Insyallah bila semua selesai PM akan terjah blog korang tu dengan penuh keazaman.. jangan lupa join segmen PM .klik je banner kat atas nuhhhhhhh... mekasih semua yang masih sudi baca entri ni dan komen entri PM.


Apa apa pun fon PM sentiasa terbuka ok.cuma port untuk online je dah hilang buat sementara waktu. sekian maaf ye semua. Tengok nak buat entri ni pun PM tak tulis panjang panjang. bukan apa update takut ada yang rindu.hahahaa


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

41 bicara cinta:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpe2..settle kan keje tu dulu.

kunci locker said...

fuyoo...lme tak mai blog ni...heeheh, byk keje ang tu...finish it up ok..hahaha

faridah nazurah said...

heee banyak ke keje tu? meh sini nak tolong sikit :P

fatin amalina husna said...

hehe..biasa lar tuu..
husna pon semalam baru sempat tgk blog..balas jejak sana sini..
final coming soon..huk3..

Nisa Greennnpanda said...

xpe, siapkn keje tue dlu tau..
kalo sy boring, sy msg Zack, hoho.. XD

sooooo...let's choose to wake up~!! ^_^

..cik gugu.. said...

patut lah da lame ta nmpk pm dtg blog ;)

yad'z said...

wah wah wah.... make over bilik... ohsem lah~

echa takashimaya said...

siapa yang rindu.ehem...ehemmm..

reenapple said...

LOL... bilik nak make up eh???

Putry said...

wah rajinnye pm nih an an an an

Selendang Merah said...

wah bgus2..lepas nie lagi cntik lah kn...

PM x rindu sm? erkkk...hahaha

kim heeruul said...

go back to sleep la.. keh keh keh..^^

MiSsKonsPiraSi said...

amboi pm rajinnya duk ubah suai bilek .. mai tulun misskonspirasi kemas bilik nan bersepah ni muleh (wink2) =))

Eza Boom Boom said...

header PM selalu tukar. Eza pun teringin gak nak tukar. P, tak tau nak buat header sendiri.

O CIKTEDDY said...

i choose to wake up and grab my dreams!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

selamat mengemas bilik PM :)

Bulan Bintang said...

hye PM ;)

Norlida Ramli said...

tu la..td ada tgk gak segmen tu..hehe..
insyaAllah nnt sy join :)

Rosalia said...

reality is better than dream even it's hard :')

ieyza afieyna said...

hai..lame x singgah blog ni.. ;)

fierul said...

bangun dan cuba sedaya upaya untuk buat mimpi tu jadi kenyataan .. hehe

Nur Syazana Mohammed Sani said...

orang tuh macam lama sangat kan tak jengok blog kita :P

entry baru --> http://syazanasani.com/lagi-ciplak-menciplak/

Miss Purple Ungu said...

patut la PM lama menyepikan diri
nak ganti eric ke buat deco sendiri hehe :)

Nisa Greennnpanda said...

ngeheheehehe..XD
rmi yg dok merindui blog Zack nie..
lalala~.. ^_^

NAL said...

settle kan kerja dulu..Good Luck..hehe

sha my heart said...

patut la lama menyepi.

segment apa?

menjemput blogger join
segment kenangan persahabatan masa sekolah rendah.


mesti korang ada kenangannya kan?
jemput join segment ini ya

Mazri Khairil Mazri said...

salam bro..

ko ditag ok? :)

http://khairilmazri.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-mizs-azney-azney-cute.html

izamin said...

abg pm ku ni g mne?? lme tak nmpk

Miss Nadya said...

serangan bertubi-tubi dari miss nadya yang mendatangkan diri dari blognya www.nornadiah.com ..:)

rindu pm..thu lah pm tak rindu nanad..:D

Pondok Usang said...

ok PM.. teruskan kekemasan bilik anda dulu.. dah ok nanti jangan lupa visit PU..(Pondok Usang)

msredcheesecake said...

lama x nampak... sampai bila cuti ni? ok ke?

mas saari said...

xpe PM, setelkan kerja yg penting dulu... blog ni bila2 boleh update!

widiea azira said...

i will miss you doraemon

Amira Sakinah Sulaiman said...

lamaa dah x singgah sini..
*update la blog if free

Miss Nadya said...

serius rindu PM..:D

Yasmin Aris II said...

take care :)

ShalleyaNna said...

lame ta dtg sini,,wah,,header dah maju

Atiqah Wadiah said...

rajinnya renovate bilik :)

BellaJane said...

lama dah x singgah sini.. berbulan2 lama nya...

Nurul Fazlina Mohamad Zahran said...

Hai!

Done following ur blog
kalau sudi, meh la blogwalking blog sye..
dan follow :D

btw, very impressive blog!

http://fazlinazahran.blogspot.com/

I do I need Iman said...

salam. singgah
alhamdulillah masih ad lagi benda alah ni
terima kasih :)
take care taaauu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD