PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Tasha Manshahar Be mine Perempuan version, Lelaki plak?

Tasha Manshahar nama yang makin melonjak naik di alam maya kini, lagu be mine pasti akan menjadi siulan anak anak muda kini. Dengan rupa yang agak comel, suara yang merdu... jom layan video ni




Tapi bukan lagu itu yang PM nak promote, jom kita tengok lagu balasan dari pihak lelaki




Amacam? hahaha suwet jugak oooo..
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

21 bicara cinta:

fatin adawiah said...

suke suare lelaki 2..lg sedap..tp xmau lirik last sekali..bermadulah jwbnye..lawak2!!hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

ahakz.mcm2..

sha my heart said...

tu la baru je berkenalan dgn minah ni =)

dah ada blasan? haha~

kim heeruul said...

pestime dgr lagu nie..

fierul said...

erm bru nk dgr lagu nie .. hehe
:)

Putry said...

tak kenal la die.. hiihi :)

mas saari said...

tak minat sangat lagu2 camni...huhuhuuu

msredcheesecake said...

Oww... Best ke bermadu? Hheee...

fiQ'Ra said...

belum dengar lagi.. hehe.. ramai kata best :)

Eza Boom Boom said...

lagu Be Mine memang best giler at the first time Eza dengar lagu tu. Hee..

Lea Isnawi said...

internet semput
xleh nak bukak video

huuuu

cik ika said...

ala..ta dpt tgk a..

Azmi Khan said...

ok la....
bleh dilayan....

Azmi Khan said...

ok la....
bleh dilayan....

O CIKTEDDY said...

hey,emoafi tu mmber utube cik..hehe

..cik gugu.. said...

ta blh tgk .. line lembab -.-

widiea azira said...

mak aih sedapnye suara, tapi yg laki tu kelakar lah..haha

Miss Honeys Hasdi said...

aik.. layan jugak ye lagu nie... same jek an entri kita. hihihihi :D

NAL said...

baru je tahu pasal ni..Thanks abg Pm sebab share..hahaha

anamizu kaito said...

hahaha mcm2 la dorang ni..kreatif je..hehe


sedap gak suare die :)







luv,
cik ana

Nisa Greennnpanda said...

sbnrnye xknal pun nie sape...
nsb baik nad ade wat post psl die gak, br knal, hoho.. XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD