PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Percubaan pertama menjadi ...

Hai pembaca blog PM wah kali ni PM nak berbicara mengenai sesuatu. Cewah penantian PM selama ini akhirnya terjawab tengahari tadi, apa bila "papaku puolang dari kota ,papa ku belikan kereta" eh silap menyanyi plak. Abah bawak balik sesuatu , ya! sesuatu yang ditunggu, kini telah berada di genggamanku.

Tu dia bungkusan telah ku sambut dengan senyuman, dengan rakus tanpa menghiraukan keselamatan dirimu aku meraba seluruh pelusuk tubuhmu ,mencari ruang untuk ku masukkan jariku dengan niat membuka baju yang membaluti tubuhmu, tanpa ku sedar nafsu mudaku telah mengawal mindaku untuk melayanmu tanpa belas kasihan..

bajumu telah ku lemparkan ketepi, ku lihat, ku tatap dengan nafsu yang membuak buak kearahmu, ku cium, harum baumu, ku raba seluruh badanmu, licin kulitmu. cantikknyaaaaaaa.......

comelnye. akhirnya penantianku untuk memakai baju ni kesampaian.hohoho alhamdulillah encik posmen, pegawai yang bertugas di bilik gerakan, pegawai yang bertugas ni pejabat kompeni kerana sudi menjaga hartaku ini.

Admin, PM da dapat ni baju ni. Gembiranya.. dan satu lagi PM nak tanya tentang header ni


ni la yang PM maksudkan percubaan pertama PM buat header untuk blog orang lain. haha segan plak rasanya. cer komen sikit. owner dia?
tak letak lagi kot.haha

dan jangan lupa join segmen PM
sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

22 bicara cinta:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kemain suak dpt bju ea..

cntik header tu!

Butik fiQ'Ra said...

pewittt.. lawoooo.. ada dapat baki RM5 tak? hehe, comel la header tuuuu.. tapi kalo slow sikit gerak2 tu, tak pening sgt.. hehe :D

yad'z said...

ohsemmm...~~

#abg nie rajin belajar ekkk ..... adek malas nak belajar walaupun dah ade tutor nak wat flash.. hahaha

Putry said...

adehh ayat pm.. kalau tak bace habis gerenti orang pikir lain hikhikhik :P tahniah pm dapat baju baruuu. then cntik header pm wat... pm tak nak wat untuk putry satu ke?? segmen p putry dah join :D

O CIKTEDDY said...

wah..nnti kalo jln2 trnmpk org pkai bju tu,x len x bukan pm la...haha
neway,header tu dh lawa..smart!

..cik gugu.. said...

cantek bj tu .. jeles ..

pic header tu taleh loading . slhkn bband ni !

nur cahaya said...

ayat mnakutkan je bnyi..

saya gades pelik said...

wah~ best dpt3 baju~~

cantik header..bole la ajar pas ni kan..wink3 :)

buzz_ziela said...

canti pm buat header tu :)
ajarkan la. tringin nak buat. hehe~

NAL said...

Assalamualaikum PM..
Nak juga baju tu..
Entah bila pulak geng GF nk buat lg baju utk geng yg baru join..

ratu zuleyqha said...

wahh !! comelnye header 2.. tlg buatkn saya punye satu boley ?? hihik ^__^

Miss Honeys Hasdi said...

bestnye dpt pakai baju geng fiqra tu kan.. huhu

dah cantik... cantik sgt tw.. :)

Cik Asma BLuppy said...

sorry sgt sebab lmbat letak...

btw, header so awesome!!!!
thanks alot abg pm..=p

widiea azira said...

wahhh gempak!!

Nisa Greennnpanda said...

wah..excited eh die dpt bj, ngehehehe..XD

alamak, xjoin lg segmen..
nnti2 aa, hihi~...

msredcheesecake said...

Toksah malu... Header tu cute sgt... Suka...

anamizu kaito said...

nafsu membuak2 ea dah dpt baju..hehe
ce pakai ce pakai..pastu snap pic..
pstu ce tnjuk sket..hehe




wahhh header kelip2!
nakgak camtu :((





luv,
cik ana

kim heeruul said...

baju nice.. header pon nice.. gerak2 tu..^^

Idzanfashila said...

wah, baju baru. pkai la, nnt tnjuk oke ?

cntik header. simple but nice :)

einz said...

wah...omey...ajo la einz, PM....blh??hee...bestnye dpt baju...da leh guna la..huhu...jelez sgt!!!

::CIK LYNN:: said...

comelnya header tu!!! sweet n smple...

Miss Purple Ungu said...

bestnya dia dpt baju baru

p/s : bila pm nak try buat header gerak2 camtu utk miss purple plak :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD