PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Tertebus kesangapan ku

Hai pembaca blog PM, terima kasih pada pembaca yang masih setia menjadi pembaca dan pengomen setia blog PM walaupun PM da jarang update. mungkin PM akan mula update entri balik lepas ni, selepas PM kembali mendapat semangat dari seseorang. ok la kali ni kita tidak akan memulakan bicara dengan entri cinta tapi kita beralih tentang kesangapan PM yang telah lama PM pendam.

Bila bercakap tentang kesangapan mesti ramai yang tahu sangap ni membawa maksud gian atau lain pada itu mengantuk, tapi kita akan berbicara mengenai GIAN. YA gian, da lama PM pendam akhirnya terlunas. Bukan ingin bercakap perkara negatif tapi sekadar perkongsian kegembiraan dengan pembaca blog PM.

Akhirnya PM berjaya memiliki apa yang PM idamkan selepas barang lama yang ada di rumah PM rosak sejak ramadhan tahun lepas. Tapi berkat usaha, duit dari blogging?eh. takde kaitan, PM berjaya memiliki sebuah..
Dengan harga RM 1700 PM berjaya memiliki sebuah TV PLASMA berjenama PANASONIC, alhamdulillah rezeki dari Allah dipermudahkan dalam segala urusan. Selain itu PM juga membeli set Home Theater Sytem  berjenama PANASONIC dengan harga RM 850 
Mudah mudahan set ni mampu bertahan lama di rumah PM, dan dalam perancangan PM ingin membeli sebuah MIXER, untuk memudahkan karaoke, bajet PM hanya RM 500. haha . Untuk entri ni PM hanya nak berkongsi kesangapan PM untuk menonton televisyan telah pun terlaksana, mungkin untuk entri seterusnya PM akan berbicara mengenai perubahan pada rumah PM. sekian.


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

13 bicara cinta:

Miss Purple Ungu said...

waa...bestnya ada tv baru enh
ingatkan PM beli dr pndaptn mjadi blogger ;)

Noraien said...

best lah ade tv besar :)

O CIKTEDDY said...

hoho..psni karoke skmo la pm..huhu
rindu sih pm lame x update =)

Gadis mutiara_Solehah said...

wah keren tvnya..haha,tunggu update strusnya dr pm ^_^

^^eKaTiKaH^^ said...

wah wah. tv plasma tu. bukan main lagi pm..hehe :P

faridah nazurah said...

fuyooo banykanya dia punya duit.. bak sini sikit :P

cik najihah said...

lame menghilang pm..

kim heeruul said...

masyuk2... rezeki lu..=)

dyabunga said...

best nye dapat tv baru..
semoga pm dimurahkan rezeki..:D

Nisa Greennnpanda said...

wah3.. nnti nk gi lepak umah Zack jap aa.. nk karaoke gak, hohohoho.. XD

Miss Honeys Hasdi said...

ish xde tajuk len ke nk taruk.. huhu....

waa tv besar.... lalala ~~

anamizu kaito said...

wahhhh ade TV baru..bestla PM =P







luv,
cik ana

Putry said...

fuhhh yoooo best nye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD