PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

PM bangkit dari kematian

Salam semua buat semua pembaca blog PM ni, tu pun kalau masih ada yang ingat blog ni selepas sekian lama PM tak dapat nak sign in akhirnya hari ni dengan kepandaian dan usaha untuk mendapatkan balik kawan kawan blogger PM, jadi PM berjaya mendapatkan balik blog PM ni.

wahai pengunjung pengunjung blog pendambamawar, harap kita boleh lupakan apa yang terjadi sebelum ni, dan PM nak ambil peluang ni untuk mulakan sesuatu yang baru, lagi pun setting kat blog da baru masih pening pening lagi. ok la tak mau cerita panjang hati banyak gembira.

ok buat kawan kawan PM yang selalu duk tanya tu, PM bila nak update, bila nak buat blog baru,ok sekarang da update, tapi disebabkan PM ni takde lappy harap anda faham la waktu online PM tak macam dulu. haha #bajet femes je..puih..

Dan sekarang PM boleh la nak menjengah kawan kawan blogger PM lagi.yahuu.. excitednya saya. ops bercakap tentang raya, sapa nak post kad raya kat PM? nah alamat ,sombongnya terus bagi alamat bajet ada orang nak bagi.

Mohd Faizal Bin Ghazali
Bekalan 'B' kompeni,
Pasukan Gerakan Am,
Kubang Badak,
21300 Kuala Terengganu
Terengganu

ha boleh la pi cari kad raya untuk PM ye.hahahaa.. sampai di sini je la PM nak tulis . 
SALAM PERKENALAN DARI BUDAK BARU BELAJAR MENULIS BLOG.ASSALAMUALAIKUM!

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

11 bicara cinta:

Gadis Cupcakes said...

Woit . mentor . rindu sama kamu . HAHA .. kemana ilang haa ?

fierul said...

selamat kembali PM :)

cikORENsengaL said...

err..baru ke?ha9

Gugu Suseno said...

PM PM PM PM PM !

sha my heart said...

tajuk xblh blah. Hahaha.
*tunggu kad ry dr Pm

Cik Asma BLuppy said...

hamboiii.. kemain lagikk..;p

Putry said...

pm i miss u hihihihihihi

widiea azira said...

haha hidup balik erk. .selamat hari raya. .

widiea azira said...

haha hidup balik erk. .selamat hari raya. .

Khairun Solehah said...

lama dia menghilang ye? welcome back ^_^

Nisa Greennnpanda said...

welcome back my fren..hehe..

xnk bg aa kad raye.. coz Zack xbg, ngeheheh.. XD
thn nie 1 kad pun xdpt, sdih2.. T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD