PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

raya jadi ke tak



Apa nak jadi dengan blog PM ni. takde ke keyword yang 'cantik' sikit. Silap silap ari bulan kena boikot blog PM ni. haha. nak update pasal raya tapi keadaan di cyber ni tak mengizinkan dengan ramai kanak kanak bawah umur yang asyik melayan game..arghh tekana bising kot...

Apa apa pun raya tahun ni ok la, nak kata meriah tu simple je bagi PM tapi dapat jumpa kawan kawan blogger ,kawan kawan sekolah pun da ok bagi PM. tapi ku merindui dirinya.. itu je nak gitau.tata..

sekian
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

5 bicara cinta:

Nyamuk Terbang said...

kahkah keyword baik punya

Gugu Suseno said...

slmt ary rye pm !!!

kak mah said...

Salam lebaran dari akak.

Nisa Greennnpanda said...

Salam Zack..

uih..jgn la smpi blog kne block lak psl keyword, ngehehe.. XD

lame xjenguk sni, rndu lak, haha..

nway, slamat ari raye Zack~!!
maafkn sy ats salah silap sumer tau.. >_<

Pondok Usang said...

Salam Aidilfitri.. maaf zahir dan batin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD