PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Eh hampeh je jadi blogger!

Assalam semua kepada semua pembaca blog ini, kalau ada la. Ramai yang telah mempersoalkan kemana menghilang keriangan,kehebatan, keagungan zaman blog. PM dalam sedar tak sedar turut merasai tentang nilai blog yang dihasilkan sekarang. Bagi sesetengah penulis blog yang berjaya mereka tetap dengan penulisan mereka yang memberikan banyak info kepada pembaca, tapi PM dapat lihat juga penulis blog baru yang kebanyakkan terdiri daripada budak budak sekolah, mereka menulis blog untuk dua perkara, satu mendapat follower, dua bercerita mengenai personal.

Tak salah bercerita mengenai diri sendiri , PM pun banyak menulis tentang diri sendiri, sekurang kurangnya anda tulislah sesuatu yang dapat memberi moral atau 'isi' kepada pembaca. barulah anda akan dapat nikmat sebagai penulis blog. Jangan blog je cantik tapi isi kosong , tak mau la cam tu ye adik adik. Satu cara terbaik untuk anda semua menulis blog dan merasai best nya  hidup sebagai penulis blog , anda perlu....


IKHLAS DALAM PENULISAN ANDA..



Saje la tulis pendek pendek, malas nak mengarang panjang panjang.. haha ni la faktor blog jatuh #malas
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

5 bicara cinta:

farra said...

lame tak update,malas nih..potong gaji!haha

Zyra Roxx said...

kalau takat pi beli lipstik kat kedai tayah la jadikan entri, ehhh tesibuk lak kat sini :3

Rapunzeel Cikilolo said...

kite mmg perlu ikhlas dalam ape hal pun kan?

Miss Honeys Hasdi said...

ade jugak cmnie ye.. huhu ~

Nisa Greennnpanda said...

ok, baik bang! eh, baik zack, hehe.. XP

alamak.. adeh.. "-_-
blog sy tue..ermmm...xde pape isi kot.. adeh3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD