PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Mad market aku ketinggalan

Hai pembaca blog PM semalam PM rasa cam katak bawah konkrit kot bila bukak tv9 lepas tu terpampang muka awek ni. Skandal PM gak ni. hahaha #tipu je jangan marah tuan empunya badan. Korang kenal dengan pemilik belog

http://inibelogsaya.blogspot.com/


Kenal? kalau tak kenal tu tolong la kenal kenal ye, cun wo.. semalam PM ternampak dia ni dalam rancangan MAD MARKET kebetulan rancangan mengenai shopping and fesyen memang faveret la. Sekali tengok pengacara HANIS ZALIKHA. wah! baru PM taw untung nya jadi blogger.hahaha


nah ni header blog dia.. apa apa pun PM kebas dari google. memang diri ini ketinggalan sekarang..syok dapat jadi DIA..haha sekian

p/s nak jadi pengacara gak

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

4 bicara cinta:

Mysara Ab Rahman said...

nk tgok tp umah sewa xda tv..tggu la cuti...emm

Asri Ali Gur (asrirayrock) said...

untung wooo dia....

piraaa said...

ehh, dah setat ea mad market ni? haha

A F R A A I N A H D I A said...

dia bukan setakat blogger tapi artis.. untung die kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD