PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Mad market aku ketinggalan

Hai pembaca blog PM semalam PM rasa cam katak bawah konkrit kot bila bukak tv9 lepas tu terpampang muka awek ni. Skandal PM gak ni. hahaha #tipu je jangan marah tuan empunya badan. Korang kenal dengan pemilik belog

http://inibelogsaya.blogspot.com/


Kenal? kalau tak kenal tu tolong la kenal kenal ye, cun wo.. semalam PM ternampak dia ni dalam rancangan MAD MARKET kebetulan rancangan mengenai shopping and fesyen memang faveret la. Sekali tengok pengacara HANIS ZALIKHA. wah! baru PM taw untung nya jadi blogger.hahaha


nah ni header blog dia.. apa apa pun PM kebas dari google. memang diri ini ketinggalan sekarang..syok dapat jadi DIA..haha sekian

p/s nak jadi pengacara gak

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Eh hampeh je jadi blogger!

Assalam semua kepada semua pembaca blog ini, kalau ada la. Ramai yang telah mempersoalkan kemana menghilang keriangan,kehebatan, keagungan zaman blog. PM dalam sedar tak sedar turut merasai tentang nilai blog yang dihasilkan sekarang. Bagi sesetengah penulis blog yang berjaya mereka tetap dengan penulisan mereka yang memberikan banyak info kepada pembaca, tapi PM dapat lihat juga penulis blog baru yang kebanyakkan terdiri daripada budak budak sekolah, mereka menulis blog untuk dua perkara, satu mendapat follower, dua bercerita mengenai personal.

Tak salah bercerita mengenai diri sendiri , PM pun banyak menulis tentang diri sendiri, sekurang kurangnya anda tulislah sesuatu yang dapat memberi moral atau 'isi' kepada pembaca. barulah anda akan dapat nikmat sebagai penulis blog. Jangan blog je cantik tapi isi kosong , tak mau la cam tu ye adik adik. Satu cara terbaik untuk anda semua menulis blog dan merasai best nya  hidup sebagai penulis blog , anda perlu....


IKHLAS DALAM PENULISAN ANDA..



Saje la tulis pendek pendek, malas nak mengarang panjang panjang.. haha ni la faktor blog jatuh #malas
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD