PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Happy tapi sedih | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Entri ringkas jer..pendamba sedih tapi terubat la cikit.. sebab?? tadi join pertandingan karaoke..30 orang sertai 5 layak pergi final.. dan pendamba salah seorang yang terpilih ke final..tapi! tarikh final 5hb Jun...ah! pendamba ada kat kampung time tu sebab nak kahwin...hukhuk sedih sedia..first prize rm500,second prize rm300 dan lagi 3 dapat saguhati rm 100 setiap sorang.. pendamba kena tarik diri..waaaaaaaaaaa sedih.. tapi nasib baik penganjur tu hadiahkan kemeja louis sehelai untuk pendamba so terubat la sikit...apa apa pon pendamba nak join tapi terpaksa undur diri.. ok la tu dapat gak kemeja louis..hurm ori...hehe.. ok la..berbaloi..sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Jom jual beli pantun - gejala sosial | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

mari pantun 

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Adik jangan la, Abang malu | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Gambar hiasan

Adik jangan la tunjuk sangat, abang malu nak tengok.. Dua peristiwa berlaku depan mata pendamba.. harap dapat bagi pengajaran sikit..hehe..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

banner mid-year GA

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Nizam Ijam Nak Tolong Promote Blog Anda | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



THANKS FOR READING ♥ COMMENT

AKU KATA TAK NAK , TAK NAK LAA ! | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


[rokok3.jpg]

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Kereta Cabar Motor | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Kereta cabar motor?? berlumba ke? bukan la.. tapi pendamba nak story sikit tentang sikap materealistik .  Tak kisah lelaki mahupon perempuan.. tapi ini adalah salah satu faktor cinta pendamba ditolak dahulu.. sebab tu serik nak mengenali perempuan..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Review | Kirin Selama Perak | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Dengan harapan masih sempat join....~

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Nak Hulur ? | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
peminta sedekah moden..agak nak hulur ker?? kalau hulur seringggit dia terima ke???

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Pendamba Bakal Kahwin | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Gelabah!Cuak! itu yang bermain di fikiran pendamba.. ' saya terima la nikahnya ....... dengan mas kahwin RM........ " haih..mau bepeluh nak lafazkan itu.. apa apa pun pendamba harap 'dia' terima pendamba seadanya..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

kontest muka ntah pape jer | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

tu baca tajuk! muka ntah pape jer..haha..mana nak cekau beb???

ok support member nye pasal pendamba join.. nak tgok pic nyer???


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

contest baby face by daty syufai | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Niat untuk mengukirkan sekuntum senyuman di wajahnya pendamba join contest ni..yeah... baby face??ish..tersenyum pendamba time nak join..awak ni muka cam pengganas..wahaha..


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

[Segmen] Memperingati Allahyarham P.Ramlee | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Mana Kamu Semua | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Mana Kamu?? Kenapa tak macam dulu?? Sebab Teguran ke?atau kenapa? Ok pendamba pikir positif kamu bz ea?mungkin sebab itu.. eh siapa yang pendamba maksudkan ni?? 

Pendamba selalu terjah blog mereka bertiga ni hampir setiap hari... sebab penulisan diorang best.. tapi apa yang pendamba perhatikan sejak dua tiga hari ni mereka da slow.. kenapa?? kes hari tu ker??

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Kenapa guna nama blog tu by MTT | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Kenapa Pendamba Mawar??

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JER | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Mana Hilang Idea | Pendamba Mawar

Pendamba teringat pesanan seseorang di blog sewaktu blogwalking.. " nak maju dalam blogging kita kena maju setapak dari orang lain

Kenapa? ok seperti entri lepas pendamba ada bagitahu yang pendamba ni bukan artis,tokoh korporat,menteri,atau dato' pendamba hanya la insan biasa yang serba kekurangan.. so macam mana nak tarik pembaca datang ke blog pendamba??

Kajian,Pembaharuan,peningkatan omputih kata RnD hehe..telah pon pendamba lakukan.. alhmdulillah semakin bertambah pengunjung ke teratak usang pendamba ni... tapi!! bila idea penulisan menjadi kekangan .. itu yang membuat semua blogger takut...

keluhan seperti "ish nak tulis pasal apa ni..hurm..." da biasa da kuar dari bibir pendamba.. Penulisan di blog pendamba takde la kejar isu isu yang panas cam Maharaja lawak, apa yang terkini la berlaku.. tak de pun penulisan pendamba tentang itu..

Kenapa?sebab pendamba tahu.pendamba ni blogger baru..dan maklumat maklumat tentang peristiwa terkini akan dirujuk melalui blogger yang telah mempunyai tempat.mempunyai nama... 
Kebayakan apa yang berlaku depan mata pendamba akan menjadi penulisan pendamba..itu la yang pendamba lakukan... walaupon pendamba tak boleh menjadi 'Challenger' tapi pendamba berusaha menjadi follower mereka.. itu la strategi..lama kelamaan pendamba akan tingkatkan blog pendamba untuk jadi challenger mereka.

Jangan bimbang tentang idea.. mungkin sesuatu yang berlaku depan mata kita boleh tulis balik tapi dalam bentuk kreatif la..itu je la nasihat pendamba pada diri sendiri.. " law dia boleh..kenapa pendamba tak boleh!' sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Khas Untuk Awak | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Pagi ni pendamba nak tulis pendek jer.. hurm khas untuk awak.. Perubahan perasaan dalam persahabatan..

Suka adalah saat anda ingin memiliki seseorang. . .

Sayang adalah saat anda ingin membahagiakan orang itu. . .

Dan cinta adalah saat anda akan berkorban untuk orang itu. . .

Apabila anda bersedih dan menangis maka seseorang yg "menyukai anda" akan berkata 'sudahlah jgn menangis lg'

tapi seseorang yg 'menyayangi' akan diam dan ikut menangis bersama anda. . .


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Terima Kasih Follower ke 300 | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Walaupon lambat update entri ni..diatas sebab sebab tertantu.. pendamba nak jugak ucapkan terima kasih pada follower pendambamawar yang ke 300

Bagi award jap..jeng..jeng..jeng


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Bloglist Terpilih | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Pendamba ni kejam la pilih 15 orang jer.... tak suka pendamba..benci pendamba..kijam kijam...

wait!! sebagai tanda penghargaan pendamba pada semua yang join pemilihan bloglist pendamba..pendamba buat keputusan untuk masukkan semuanya sekali.. tapi yang dishow hanya 5 ... jadi rajin kan la diri anda semua untuk update blog supaya sentiasa terus berada di atas...

Sekali lagi pendamba ucapkan terima kasih pada semua yang sudi join pemilihan blogslist pendamba.sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Senarai Pemilihan bloglist | Pendamba Mawar


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Maafkan pendamba..pendamba tak tulis er hanya 5 boy dan 5 girl yang dipilih?? kesalahan diri pendamba.. tapi takpe la..ini senarai blogger yang join bloglist pendamba..biar pendamba promote..
ini adalah senarai blogger yang join.. ramai jugak.. dan sebagai tanda sokongan pendamba pon da follow blog kamu semua.. siapa yang belum difollow akan diterjah nanti...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Pencarian Bloglist Boy Girl | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
WAH!! betul ke ni pendamba nak buat segmen.. tapi segmen pencarian bloglist baru je la..bukan contest or giveaway ok..itu next time.. seperti sedia maklum di sidebar pendambamawar ada ruangan boy and girl..ok senang jer..pendamba nak letak list kat situ...hehe.. cara nak join. simple, mudah, ringkas, senang ,xpayah,xsusah,xrumit,xmembebankan pon..kekeke..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Love KPOP JPOP | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Pendamba memang kipas suah mati korea japan.. sapa anti sini?? haha..

da lama JPOP KPOP ni bertapak kat hati pendamba.. tapi sekarang semua baru kecoh...ala kamu semua ni lambat ar...haha.. 


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

BEN ASHAARI AJAK SERBU BLOG BARU | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Paderi ?? | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Entri kali ni pendamba cuma nak menimbulkan satu persoalan dan sesiapa ada jawapan nya boleh kemukakan pada pendamba... 
Peristiwa ni berlaku semalam, sewaktu pendamba menunaikan solat isya; secara berjemaah di sebuah surau.. selesai saja solat.. tiba- tiba sesuatu menarik pandangan pendamba.. mengenai cara pemakaian imam.. imam tu agak muda la dalam lingkungan 25 tahun ke atas la...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Ben Ashaari Promote Pendamba | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Alhamdulillah rezeki.. Abg Ben promote blog pendamba.. suke beb..bukan senang nak dipromote oleh Abg Ben ni


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Ben Ashaari | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Dalam kesibukkan Chipmunks yang sedang merajuk kerana ingin blog  nya dipromote oleh abg Ben.. pendamba pula gembira kerana abg Ben follow blog pendamba.. untuk intak dipromote mungkin belum lagi kot..ye la pendamba sebulan lebih baru terlibat dengan blogging..mana mungkin abg Ben nak promote..
Tipu ar pendamba yang abg Ben follow pendamba..ish anda tak percaya??? ni ada bukti beb,.

 Terima kasih pendamba ucapkan pada Abg Ben.. yer juga tak lupa pada IR yang sudi follow blog pendamba ni.. dan pada semua terima kasih..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

1ST GIVEAWAY 2011 | Pendamba Mawar



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Gagal 5 6 kali tak bererti gagal selamanya..hehe.. join GA lagi

 tarikh tutup 12 jun 2011

harapan kali ni semoga pendamba berjaya..yeah.sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku? | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
nak join klik kat header tu..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Saya adalah Blogger comel | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

SAYA BLOGGER BOY COMEL
pendamba nak tag semua la yang singgah..
p/s: comel ker pendamba ni?ades

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Tips Gitar | Pendamba Mawar


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Gitar dah tak asing lagi bagi kita.. tapi ramai yang putus asa semasa belajar gitar..kenapa?? susah la pendamba.. hurm mana ada benda senang kat dunia ni.. ok la pendamba bagi tips sikit untuk beginner yang baru nak mempelajari gitar..
1.kenalpasti chord...


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Jodoh | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

pendamba nak ajak anda semua kembali ke 15 hari lepas ok.. Kisah ini..~ .. ok da?? baik la pendamba nak mulakan bicara... itu adalah post yang pendamba buat 15 hari lepas.. alhamdulillah pagi yang indah ni.. jawapan dari pihak perempuan...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

AKU DAN ALAT MUZIKKU | Pendamba Mawar

Lagi pendamba join segmen..yeah kali ni tentang alat muzik.. ni dapat info dari sahabat pendamba... Chipmunk comel


Pendamba memang minat alat muzik terutama nya gitar..tapi nk beli yang mahal xmampu der...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

SEGMEN FILEM KREATIF AKU BERSAMA BEN ASHAARI | Pendamba Mawar



THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Nur Kasih | Pendamba Mawar



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Pertamanya pendamba nak tanya.. berapa ramai da tengok movie Nur Kasih??cepat lapor pada pendamba..hehe..best tak?? Pendamba tak tengok pon...dan entri ni tiada kaitan  ngan Nur Kasih movie tu..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Faiz Fatin Hanis Yuyu | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Jangan klik gambar taw


Pendamba nak buat entri tentang 'stalker' hati pendamba..hehe..  Fatin Liyana ,  Hanis Zalikha dan Yuyu Zulaikha ..  Mesti anda semua kenal nama - nama ni.. Pada awalnya penglibatan blogging ni.. Fatin Liyana yang mempengaruhi pendamba untuk mula blogging.... wah?kawan Fatin Liyana ke pendamba ni?? bukan la... pendamba kenal Fatin Liyana tapi dia tak kenal pun pendamba,,hehe... 

Selepas pendamba terlibat dalam blogging muncul nama nama seperti Hanis Zalikha dan Yuyu Zulaikha..ish siapa mereka ni? fames cam 'Kekasih' saya Fatin Liyana tu ker?? rupanya mereka memang fames...wah.. teringin pendamba nak mereka bertiga baca blog pendamba ni..hehe..

Masing masing ada kelebihan tersendiri.. CANTIK?? wah mereka bertiga cantik...hehe.. eh Pendamba Hencem jugak la...*mak pendamba cakap la.. Apa yang menarik perhatian tentang mereka ialah.. bagaimana mereka boleh terkenal dalam dunia blogging ni.. apa la tips mereka ea...  pendamba nak jugak jadi cam diorang..eh eh bukan jadi perempuan la.. tapi jadi macam mereka la.. dikenali..bukan apa.. pendamba ni suka bercerita...especially soal cinta..hehe..

Apa apa pon mereka bertiga da mencuri hati pendamba..tapi pendamba tak kan report polis..hehe.. biarlah mereka mencurik hati ini..Pendamba relakan..
akhir kata dari pendamba..


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Mawar | Pendamba Mawar


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

CERITA KREATIF AKU BERSAMA BEN ASHAARI | Pendamba Mawar


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Terus Terang | Pendamba Mawar


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Tak elok disembunyikan perasaan lagi.. seksa sangat.. biarlah pendamba luahkan.. ' aku cinta Padamu'  dan pendamba memang gilekan dia...hehe.. nak tengok pic siapa yang pendamba maksudkan??




Perasaan ni wujud sebelum Pendamba Mawar ni wujud lagi.. ah..tak dinafikan dia mampu mencurik hati pendamba.. eh.. korang kenal kan dia tu?? hehe.. Jatuh cinta pandang pertama bila melihat dia..hehe... apa yang pendamba nak cakap...hurm .. ' I LOVE YOU DEAR ...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR | TANAH TUMPAH DARAHKU | Pendamba Mawar


Wah salah satu segmen menarik untuk pendamba sertai..ringkas,mudah..dan agak best la..hehe


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

SUNSHINE SMILE CONTEST | Pendamba Mawar


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Pendamba ni memang suka benor join join contest ni.. amik pengalaman..hehe.. tapi ni pelik sikit contest tentang senyuman.. ish awok ni law bergambo susoh bebenor nok senyum...tapi demi kontest ni pendamba akan mempertaruhkan sekeping gambar ni..hehe... oh! bagi sesiapa yang berminat?? boleh baca terma dia betul betul okies...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

SEGMEN KREATIF BEN ASHAARI KEMBALI | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Anak | Pendamba Mawar

  • Lahir ke dunia .. menangis .. mak gak jaga.. kasi susu .... kasi makan ... Kenyang .. diam ...Senyum je mak .. penat ... anak tidur baru mak tidur...


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Koleksi Lawak | Pendamba Mawar

Otak Biol

Pesawat Air Lines sedang mengalami gangguan enjin diudara. " May day, may day, may day...!!! terdengar juruterbang siarkan S.O.S melalui radio..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

iluvblog blogwalking community | Pendamba Mawar


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

pertamanya pendamba nak taw sapa yang rajin sangat BW ni.. ni ada cara mudah untuk Anda.... pemilihan pertama ialah pendamba pilih SAHABAT BLOGGER

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Berhenti Blogging | Pendamba Mawar


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Pendamba mahu berhenti dari blogging.. tak mahu terlibat dengan dunia maya lagi.. banyak lagi yang pendamba kena fokus..itu yang bermain di fikiran pendamba..patutkah pendamba berhenti??? Tak patut.. Blog tak beri bebanan pon.. cuma keputusan semalam pendamba lakukan kerana.. Masalah pada komputer pendamba..ish! dia kata dua tiga hari baru siap..tapi tgok..petang ni da siap.ish macam mana??kan da online balik ni. da blogging balik ni..


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Hakikat Cinta | Pendamba Mawar



Layan lagu ni dulu

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Cinta Perpisahan | Pendamba Mawar



Layan lagu ni dulu ok

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Lebarkan Sayap | Pendamba Mawar



 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Setiap blogger mesti nak blog nya dikenali orang kan?? begitu jua pendamba.
Pendamba ucap terima kasih pada kawan pendamba ni. Kirin Selama Perak II sebab dia iklankan blog pendamba dalam blog dia..terima kasih yaw..tolong pendamba..baik kan dia.... nak bukti??

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Tak Hencem | Pendamba Mawar


 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

Perempuan mahupon lelaki tak pandang pada rupa tapi pada hati budi.. ok la pendamba sangkal pendapat ni.. Terus terang pendamba segan nak jumpa orang atau apa je la group sebab pendamba taw pendamba bukan la hencem tak menarik perhatian pon..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Salam Perpisahan | Pendamba Mawar


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Setiap pertemuan ada nya perpisahan... namun sesetengah daripada kita tak dapat menerima perpisahan ini..


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Best Promotion One | Pendamba Mawar

 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
entri kali ni adalah sambungan kepada entri Best Promotion ini... Alhamdulillah ada sambutan dari kawan-kawan... Pendamba just nak tolong kawan kawan bukan pendamba mintak bayaran pun..tapi ada jugak HATERS ni..geram pendamba... apa apa pon korang boleh terjah blog diorang dengan klik header header yang comey comey ni..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Kantoi Main 18sx | Pendamba Mawar

Saranan Pendamba 18 tahun ke atas je ok... pendamba taw ni tak baik tapi pendamba nak tunjuk gak,..malu la sikit


Harap semua jangan besarkan kes ni semoga mereka ni insaf la..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Ambil Gambar | Pendamba Mawar


 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Faiz baru lepas tangkap gambar di kedai yang berhampiran dengan rumahnya. sekarang ,dia cuma perlu menaiki bas untuk ke Jabatan Imigresen supaya dia dapat membuat pasport baru untuk dirinya.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Best Promotion | Pendamba Mawar


 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Saja la bosan tadi pendamba masuk lepak SB .. then pendamba nak taw la sapa sudi nk pendamba promote blog dia... maklum la blogger baru cam pendamba ni traffik tak tinggi... tapi tak sangka ada yang nak.. jadi pendamba buat entri ni.. pendamba letak header header diorang dan kamu semua boleh terjah ea..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD